Fysiotherapie Overwhere en V.P.V. Purmersteijn ondertekenen een samenwerkingsovereenkomst

Op 19 september 2012 hebben Fysiotherapie Overwhere, in de persoon van eigenaar Maarten van Eijle, en voorzitter Remco Mol van Purmersteijn een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de duur van één jaar. Deze overeenkomst is de afgelopen jaren met succes verlengd. Dit heeft als resultaat gehad dat Fysiotherapie Overwhere voor het eerst dit seizoen de gehele verantwoording heeft over de medische staf bij Purmersteijn. Hierbij richten wij ons natuurlijk op de selectie.

Sven Kok zal Fysiotherapie Overwhere vertegenwoordigen namens de praktijk op de club. Hij is iedere dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur tot 21:30 uur aanwezig. 

Hoe werkt de verzorging

De begeleiding en verzorging van de voetballers van Purmersteijn gaat in principe als volgt. Lichte blessures worden behandeld op dinsdag- en donderdagavond op de club. Heb je een vraag over lichamelijke pijn, of wil je advies omdat het voetballen niet zo lekker gaat, dan kun je op die avonden bij Sven terecht. Bij zwaardere blessures kan worden geadviseerd om naar de praktijk te komen. Behandelingen zullen dan worden vergoed volgens de polisvoorwaarden van je zorgverzekering. 

Remco, de begeleiding van de selectie,  Maarten en Sven zijn zeer verheugd over de gesloten samenwerking en twijfelen er niet aan dat het voor beide partijen dit jaar weer een succes zal gaan worden.

Voor meer informatie over voetbalvereniging Purmersteijn, kijk op http://www.purmersteijn.eu.