Team - Het team
Maarten van Eijle
Fysiotherapeut/Manueeltherapeut

In 1999 heb ik de studie fysiotherapie afgerond te Nijmegen. Ik heb daarna 2,5 jaar gewerkt in een verpleeghuis en particuliere praktijk in Terborg (de Achterhoek). Daarna ben ik 1 jaar werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Hoofddorp. Daar heb ik onder andere veel ervaring opgedaan met het behandelen van blessures bij (top)sporters.

Per 1 mei 2003 heb ik de praktijk voor fysiotherapie in Purmerend in de wijk Overwhere overgenomen. Sinds de overname zijn we druk bezig geweest om de praktijk een nieuw gezicht te geven en om de activiteiten uit te breiden, wat heeft geresulteerd in een nieuw logo, een verbouwing en het starten van beweeggroepen. In januari 2010 heeft de praktijk zich aangesloten bij een van de snelst groeiende samenwerkingsverbanden binnen onze beroepsgroep, namelijk dat van Fydee Nederland. Meer informatie hierover vind u onder de link van Fydee op deze site.

In 2008 heb ik de opleiding voor manuele therapie volgens het Marsman principe in Haarlem afgerond. Deze stroming in de manuele therapie heeft een wat andere visie op de manuele therapie, wat vaak tot verassend goede resultaten leid. Meer informatie vindt u op onze site onder de link manuele therapie.

Ik hoop u in de toekomst te mogen verwelkomen in onze praktijk. Wij zullen u met veel enthousiasme en inzet weer van uw lichamelijke klachten proberen af te helpen.

mail

Nicky Stenekes
Fysiotherapeute

Specialisatie: MTC concept, fysiotherapie bij hoofdpijn, Andullatie therapie, ontspanningsmassage en sport revalidatie.

Ik ben Nicky Stenekes, afgestudeerd fysiotherapeute. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik meegelopen met het handbal team Heren 1 te Apeldoorn, hierbij was ik verzorger en tevens onderdeel van een team van verschillende disciplines welke samen een preventie programma van voorste kruisband letsel op hebben gezet.

Daarnaast heb ik bij meerdere particuliere praktijken stage gelopen. Tijdens het lopen van deze stages heb ik meegewerkt aan een onderzoek welke revalidatie na het plaatsen van een totale knie of heup prothese of na een schouder operatie het meest effectief is. Hierbij werkten ik samen met de orthopeden van het Waterland Ziekenhuis.

De afgelopen tijd heb ik mij verder door ontwikkeld door verschillende cursussen en lezingen bij te wonen. Op deze manier blijf ik up-to-date over de vernieuwde kennis en inzichten binnen ons vakgebied. Op deze manier ben ik in staat om u de meest optimale therapie te bieden.

Graag tot ziens bij ons in de praktijk!

nicky@fysiotherapieoverwhere.nl
Yvonne van der Pol
Diëtiste

Ik ben afgestudeerd als diëtist aan de hogeschool van Amsterdam. De specialisatie ‘sportdiëtetiek’ heb ik afgerond aan de hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Als oud topsportster ben ik altijd intensief bezig geweest met de invloed van voeding op de prestaties.

Als sinds 1991 begeleid ik sporters, ruim 11 jaar was ik werkzaam als diëtist bij AFC Ajax, via het NOC*NSF heb ik diverse individuele (top)sporters begeleid. Daarnaast heb ik meerdere cursussen "Sportief Afslanken" begeleid bij o.a. sportscholen en fysiotherapiepraktijken.

Ik begeleid veel  jonge kinderen, waarbij de nadruk ligt op het aanleren van een 'gezond' voedingspatroon. Volwassenen die op hun gewicht en/of gezondheid willen letten, kunnen ook bij mij terecht voor een advies. 

Voor een advies kunt u contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-51544623 of via de mail: info@sportvoedingsadviesbureau.nl.
Voor meer informatie omtrent tarieven/vergoedingen kunt u kijken op mijn website www.sportvoedingsadviesbureau.nl

Yvonne van der Pol is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en bestuurslid van  de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland. Zij staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor Paramedici en stichting SCAS.