Leven zonder pijn, het is mogelijk!

Elke dag leven met pijn kost veel energie. Net zoals iedereen, wilt u sporten, werken en van het leven genieten zonder daarbij gehinderd te worden door allerlei pijnklachten. KPR biedt in veel gevallen de oplossing voor klachten zoals, pijn in het been of in de heup, zenuwpijnen door een hernia of hoofdpijn en migraine.

Vaak is er iets aan te doen; eindelijk pijnvrij!

Veel pijnen in het lichaam worden veroorzaakt door een scheefstand van het bekken ten opzichte van de wervelkolom. Het lichaam is uit balans en dit kan pijn veroorzaken op verschillende plaatsen in het lichaam. Door de scheefstand van het bekken kunnen bloedvaten en zenuwen bekneld raken met alle pijnlijke gevolgen van dien. 

Krullaards Perfect Reset geeft u de mogelijkheid om na te gaan of úw klachten ook het gevolg zijn van een niet aangeboren scheefstand van het bekken. Een relatief simpele en pijnloze behandeling kan deze scheefstand opheffen waardoor u klachtenvrij kunt worden, of veel minder klachten zult ervaren.

U leeft al jarenlang met rugpijn?

U bent al jarenlang zonder succes bij uw fysiotherapeut, huisarts of specialist onder behandeling vanwege uw rugklachten? Dan kan Krullaards Perfect Reset een uitkomst voor u zijn. De methode gaat er van uit dat een scheefstand van het bekken een functioneel beenlengteverschil oplevert. De scheefstand ontstaat door verkeerde krachten van spieren op het bekken, waardoor er een verdraaiing in het bekken ontstaat. De essentie van de Krullaards Perfect Reset therapie is dat het lichaam zelf de bekkenstand corrigeert en de scheefstand kan opheffen. Er komt geen externe manipulatie aan te pas. Door middel van onder andere trillingen en gevoelsprikkels die de KPR plaat toedient, ontstaat in het lichaam een reflex, waardoor spieren in de lage rug ontspannen en het bekken weer in zijn neutrale stand komt te staan. Vervolgens kan ook de wervelkolom weer in zijn neutrale positie komen waardoor beknelde zenuwen vrijkomen en weer normaal kunnen functioneren. Hierdoor verdwijnen veel klachten en voelen mensen zich over het algemeen meer ontspannen en vitaler. Meer informatie kunt u vinden op de site van Krullaards Perfect Reset.