Nicky

Fysiotherapeut

Specialisatie: Dry needling, MTC concept, fysiotherapie bij hoofdpijn, Andullatie therapie, ontspanningsmassage en sport-revalidatie.

Ik ben Nicky Stenekes, afgestudeerd fysiotherapeute. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik meegelopen met het handbal team Heren 1 te Apeldoorn, hierbij was ik verzorger en tevens onderdeel van een team van verschillende disciplines welke samen een preventie programma van voorste kruisband letsel op hebben gezet.

Daarnaast heb ik bij meerdere particuliere praktijken stage gelopen. Tijdens het lopen van deze stages heb ik meegewerkt aan een onderzoek welke revalidatie na het plaatsen van een totale knie of heup prothese of na een schouder operatie het meest effectief is. Hierbij werkten ik samen met de orthopeden van het Waterland Ziekenhuis.

De afgelopen tijd heb ik mij verder door ontwikkeld door verschillende cursussen en lezingen bij te wonen. Op deze manier blijf ik up-to-date over de vernieuwde kennis en inzichten binnen ons vakgebied. Op deze manier ben ik in staat om u de meest optimale therapie te bieden.

Graag tot ziens bij ons in de praktijk!