Aline

Fysiotherapeut

Ik ben Aline, geboren in Brazilië en afgestudeerd in fysiotherapie in Brazilië. Al 10 jaar behandel ik met veel plezier mensen met fysieke klachten en hen te helpen.

Mijn eerste specialisatie was op het gebied van neurologie en in de loop van de jaren specialiseerde ik me op het gebied van bekkenfysiotherapie en manuele therapietechnieken.

Ik heb ervaring met de behandeling van acute en chronische pijn en revalidatie. Ik heb 5 jaren in een revalidatiecentrum en  fysiotherapie kliniek en 3 jaar in mijn eigen praktijk gewerkt. In 2018 had ik de kans om naar Nederland te komen om te studeren en te werken. Sinds januari ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Overwhere. Ik heb hier fantastische en leerzame ervaring mogen opdoen en ga elke week met veel plezier naar mijn werk.

Ik heb gekozen om fysiotherapeut te worden omdat ik het contact met mensen erg leuk vind  en klachten aan het bewegingsapparaat kan verminderen. Zo kan ik je goed helpen bij het opstellen van een oefen- of trainingsschema. Ik ben van mening dat een lichamelijke klacht wordt gevormd als gevolg van een bepaalde houding en/of beweging van het lichaam, dan het is belangrijk om de persoon als geheel te bekijken met al zijn behoeften.

Heeft u last van lichamelijke klachten? Ik help u graag om samen te werken aan herstel en de klacht te leren voorkomen.