Update coronavirus: wij zijn geopend!

Beste cliënt, 

Het kabinet heeft per 15-3 nieuwe maatregelen aangekondigd met betrekking tot het indammen van het Corona virus. Fysiotherapiepraktijken hoeven nog niet te sluiten, er wordt zelfs een beroep op ons gedaan open te blijven om de druk op de huisartsenpraktijken juist nu niet te laten toenemen.

Graag informeren wij u hoe wij hier als zorgorganisatie mee omgaan. 

Onze fysiotherapiepraktijken blijven geopend.
Uw gezondheid is en blijft immers onze zorg!

In onze praktijk gelden de gebruikelijke hygiëneregels . Wij volgen uiteraard de voorschriften van het RIVM, zodat u onze praktijken veilig kunt blijven bezoeken:

  • Wij dragen zorg dat u niet in overvolle wachtkamers komt te zitten
  • Wij geven geen handen en wassen onze handen voor en na elke behandeling
  • Binnen de muren van onze behandelkamers werken wij 1 op 1 
  • De therapeuten die aan het werk zijn bij fysiotherapie Overwhere, zijn in goede gezondheid.

Heeft u griepachtige klachten?

Heeft u griepverschijnselen of last van (lichte) gezondheidsklachten? Dan vragen wij u om thuis te blijven. Wij bieden de mogelijkheid om u op afstand te begeleiden:

Telefonisch consult

Wanneer u midden in een behandeltraject zit, is het onwenselijk om dit te onderbreken. Door middel van een telefonisch consult kunnen wij u op afstand begeleiden. Uw therapeut kan uw persoonlijke plan samen met u doorlopen en adviseren over oefeningen die u thuis kunt uitvoeren. Op deze manier komt het behandelingstraject niet compleet stil te staan.  

Heeft u klachten? Laat het ons weten! Zo zijn wij hier tijdig van op de hoogte en kunnen wij u op het tijdstip van uw behandeling telefonisch benaderen.

 

Heeft u geen klachten?

Bent u gezond? Dan bent u van harte welkom voor uw behandeling. Wel willen wij u vragen om een eigen badlaken mee te nemen zodat wij de hygiëne kunnen blijven waarborgen. 

  

Ook in deze tijden staan wij ‘gewoon’ voor u klaar.
Tot ziens in een van onze praktijken!